Verhuur Winterbanden 
incl. montage voor de deur.

U kunt bij ons Uw winterbanden huren inclusief montage bij u voor de deur, houd U er rekening mee dat we de mobiele bandenservice alleen verlenen in ons werkgebied zo'n 20 km rondom Breukelen.

Geen stress om op het laatste moment nog naar het bandenbedrijf te moeten gaan, geen stress bij terugkomst om weer op tijd de banden te laten omwisselen, wij nemen alle stress uit handen door bij u voor de deur of op het werk de banden te verwisselen en ook nog eens wanneer u dat uitkomt.

De huurperiode is altijd 14 dagen, op deze manier kunt u rustig 7 of 10 dagen gaan skieen, en zo hebben wij de tijd om vooraf en naderhand uw banden weer te verwisselen, vanzelfsprekend doen we dat bij u voor de deur, Mobiele Bandenservice !

Richtprijzen per huurperiode van 14 dagen;

-- 15 Inch   € 200,00 incl.Btw
-- 16 Inch   € 210,00 incl.Btw
-- 17 Inch   € 230,00 incl.Btw
-- 18 Inch   € 250,00 incl.Btw

Let op bovengenoemde prijzen zijn richtprijzen, we proberen ons zo goed mogelijk te richten op de hierboven vermelde prijzen, maar omdat banden soms ofwel een stuk duurder dan gemiddeld zijn, of goedkoper kan de prijs zowel naar boven of beneden afwijken.

Prijzen zijn incl. Mobiele bandenservice bij u thuis of op het werk, het monteren/demonteren van winterbanden/eigen banden (2x) het Balanceren (2x) de opslag in het bandenhotel van uw eigen banden, ventielen, controle etc. alles is inbegrepen.

Als U ons een email stuurt met uw kenteken  inch maat van uw velgen en de woonplaats (i.v.m. montage) krijgt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Alle verhuurbanden zijn echte winterbanden met het verplichte sneeuwvlok symbool.

De sneeuwkettingen zullen we indien ze  voorradig zijn kostenloos meegeven zijn meestal van het merk Wesseinfels, type clack en go.
Bijgeleverde sneeuwkettingen zijn te allen tijden geschikt voor de gehuurde bandenmaat het is wel van het grootste belang goed op te letten dat de kettingen genoeg ruimte hebben in de wielkasten/veerpoten van de auto, dit is met name bij nieuwere auto's nog wel eens een probleem.
Het gebruik van de sneeuwkettingen is altijd voor eigen risico.

Zie hier de link naar de montage instuctie .

 

123bandenmontage.nl
Angstelkade 2a 1-18
3631 NA Nieuwersluis

info@123bandenmontage.nl
T 06 159 42 999

webdesign : scriptus-design.nl