Zelf banden bestellen ? 123bandenmontage.nl

Steeds meer mensen willen zelf banden bestellen er zijn dan ook meer dan voldoende websites waar dit mogelijk is.

Wij staan bij alle goede, gerenomeerde bandenwebsites vermeld als mobiele montage partner, soms hebben we binnen die betreffende site zelfs een eigen pagina.

Dit maakt het voor u als klant mogelijk om direkt uw nieuw gekochte banden naar ons toe te laten verzenden waarna we u benaderen voor een montage afspraak.

enkele voorbeelden zijn:     

Autobanden365.nl      

Autobandenmarkt     

Autobandenprijsvechter   

Tirendo    

topbanden.com

Vrijwel iedere bandenwebsite maakt nu nog gebruik van het postcode systeem, iets wat naar ons idee geen goed werkend systeem meer is nu er steeds meer mobiele montage partners zijn.

De mobiele montagepartner is immers de dichtsbijzijnde montage partner.

We verwachten dan ook dat dit systeem binnen niet al te lange tijd zal worden aangepast, de eerste besprekingen daarover hebben we al gevoerd.

Heeft u moeite de juiste montage partner te vinden dan kunt U uw eigen postcode veranderen in de postcode van de mobiele montage partner bij U in de buurt, bij ons is dat: 3631NA.

Maar U kunt ook even bellen of een  email sturen we helpen  u dan graag.

Als u zelf gaat bestellen let dan altijd op de zogenaamde loadindex en snelheidsindex van de band, ook hier kunnen we U mee helpen als u eraan twijfeld.

Het merendeel van de bedrijven levert erg snel en goed, u loopt dan ook praktisch geen risico de verkeerde banden te ontvangen.

Wat wel van belangrijk is is de verplichte verwijderingsbijdrage, sommige veelal buitenlandse bedrijven berekenen dit niet door wat als gevolg heeft dat wij deze kosten aan U moeten doorbereken.

123bandenmontage.nl
Angstelkade 2a 1-18
3631 NA Nieuwersluis

info@123bandenmontage.nl
Telefoon 0294 76 4000
Mobiel 06 159 42 999

webdesign : scriptus-design.nl