Zelf banden bestellen ? 123bandenmontage.nl

Het is inmiddels al jaren de gewoonste zaak van de wereld dat klanten zelf hun banden bestellen en dat wij ze daarna komen monteren,

we doen dat graag en met de grootst mogelijke zorg.

U kunt zelfs de banden direct naar ons laten verzenden zodat wij ze meenemen, u dient dit wel vooraf even met ons te overleggen zodat we kunnen zorgen dat de banden in ontvangst genomen kunnen worden.

de mogelijheid omdat automatisch te doen door ons als montagepartner aan te vinken hebben we op de online verkoopsites uitgeschakeld, er kleven teveel nadelen aan waabij u moet denken aan foutieve of niet complete leveringen van met name de buitenlandse webshops.

als u zoekt naar een goede nederlandse webshop bent u bij de autobandenprijsvechter aan het goede adres zie link.

 Autobandenprijsvechter     

Wanneer u bij een in Nederland gevestigde webshop besteld betaald u automatisch de verplichte verwijderingsbijdrage wij mogen dan wanneer een kopy factuur van u krijgen de oude banden gratis voor u afvoeren.

Let erop dat wanneer u zelf banden besteld dat u de juiste maat besteld de voor en achter wielen kunnen bij alle soorten auto verschillen dit zijn de zogenaamde breedsets het is ook van belang op te letten dat alle wielen de geschikte banden hebben/krijgen dus geen winter en zomerbanden door elkaar en of runflat met normale banden verwisselen.

bij twijfel mag u ons altijd bellen of mailen, we helpen u graag.

123bandenmontage.nl
Angstelkade 2a 1-18
3631 NA Nieuwersluis

info@123bandenmontage.nl
Telefoon 0294 76 4000
Mobiel 06 159 42 999

webdesign : scriptus-design.nl